»

maj 10

HOLD BARNEDÅB PÅ PERRONEN

I nærheden af Aarhus og Skanderborg finder du Perronen, som ligger placeret i Hørning. Her findes de ideelle selskabslokaler til afholdelse af jeres barnedåb. En barnedåb er en helt særlig og begivenhedsrig dag, som I formentlig har set frem til længe. Det kan være kulminationen på en lang periode med spænding, håb og en helt ny tilværelse som forældre. Barnedåben er en betydningsfuld dag. Både for jer som forældre, men også for familien omkring jer. Derfor skal den foregå i de rette rammer og forløbe, som I ønsker det. Oftest vil tankerne om barnedåben starte allerede ved starten af graviditeten, hvorfor I måske også har en helt klar plan om, hvordan dagen skal holdes. Måske er et af jeres ønsker også, at I vil kunne sætte jeres eget præg på indretningen. Dette er endnu en grund til, at Perronen er ideel til afholdelse af jeres barnedåb, da Perronen giver jer mulighed for netop det.

DÅBSFEST I GODE LOKALER

Lokalerne på Perronen er ideelle til afholdelse af flere forskellige selskaber og events. Selskabslokalerne kan rumme alt fra 10 personer og op til 600 personer, så det er helt op til jer, hvor mange gæster I ønsker at invitere til barnedåben. Om det er en mindre barnedåb for den nærmeste familie, eller om I vælger at invitere hele familien samt venner og bekendte, så kan lokalerne på Perronen tilpasses, som I ønsker det. Selskabslokalerne er indrettet råt og enkelt, så I har rig mulighed for at sætte jeres helt personlige præg på rummet og stemningen. Derudover kan I på Perronen holde barnedåb med forplejning, hvis I ønsker det. Der findes et væld af muligheder, som I kan læse mere om her. Der findes flere forskellige løsninger i forhold til mad i forbindelse med barnedåben. I kan vælge mellem flere forskellige lette anretninger, frokostanretninger og endda brunch. I har dermed mulighed for at give barnedåben det lille ekstra, som den har fortjent og kan bære. Personalet bag Perronen har mange års erfaring fra branchen, så I kan trygt overlade ansvaret for det praktiske omkring barnedåben til dem.

NÆR SKANDERBORG OG AARHUS

Med de utallige muligheder, som Perronen tilbyder, er det vigtigt at det er let at komme til og fra Hørning, hvor Perronen er placeret. Perronen er beliggende under et kvarters kørsel fra både Aarhus og Skanderborg. Derudover er der gode forbindelser med den offentlige transport, hvorfor det er let at komme til og fra Perronen på flere tidspunkter af døgnet. Hvis festen eller selskabet strækker sig til sent ud på aftenen, så er der selvfølgelig også flere forskellige overnatningsmuligheder i og omkring både Hørning, Skanderborg og Aarhus.

Skriv et svar